Hormoonyoga najaar 2021

 

Zaterdagochtend 9.30 - 10.30 uur

Losse lessen a € 11,--

 

Van 11 september tot 20 november 2021 (onder voorbehoud).

 

Buiten op Fort Vuren zolang het weer het toelaat, daarna in de grote zaal van dorpshuis de Lindehof, Spijkse Kweldijk 53 in Spijk.

 

 

Bel of mail voor meer informatie of als je mee wilt doen.

 

Wat is het?

 

Hormoonyoga is een serie dynamische, soms pittige, yoga-oefeningen gecombineerd met zachtere ter ontspanning, met een specifieke ademtechniek, concentratie- en visualisatie-oefeningen, waardoor de hormoonspiegel in balans komt/blijft en de hormoonklieren beter gaan samenwerken.

Hormoonyoga is kort gezegd een holistische, tevens verjongende, techniek die de aanmaak van vrouwelijke hormonen in vnl. de eierstokken, schildklier, bijnieren en hypofyse heractiveert hetgeen gunstige bijwerkingen geeft. Kan ondersteunend werken en zelfs klachten doen verminderen/verdwijnen. 

 

Geschikt voor vrouwen van alle leeftijden en in alle levensfases die zelf willen werken aan een optimale hormoonbalans/gezondheid.

 

Ervaring met yoga is niet nodig. Wel een nuchtere interesse.

 

Niet geschikt bij hormoongevoelige borstkanker, ernstige endometriose, ernstige schildklier-/buik-/hartproblemen, grote myomen (vleesbomen), zwangerschap en Mirena-spiraal.

 

 

 Herstelt natuurlijk evenwicht en stofwisseling in hormoonhuishouding!

 

 

 

 

 

 

rozeklokje-klein

"Het gaat er niet om perfect te worden. Het gaat erom de perfectie te zien in de schijnbare imperfectie." Eric van Zuydam.

Reacties op de yogaluisterlessen:

"Dank voor de fijne gesproken yogales. Dat is toch anders dan zelf maar wat doen."

"De mat leg ik elke werkdag naast mijn bureau neer en dan sluit ik mijn werkuurtjes af met een yogales. Heerlijk!"

"Ik heb net de les gedaan, dat was echt fijn, echt top. Heel erg bedankt!"

"De les thuis doen ging prima. Je moet er wel echt een uur voor reserveren, want thuis heb je toch de neiging snel door te willen. Een goede oefening in rustig blijven."

"Ik heb veel filmpjes op Youtube geprobeerd, maar prefereer jouw luisterlessen, want kijken op beeld vind ik niet handig en afleidend."

"Fijn om jouw stem te horen!"